Здрав Стил 80 ЕООД

Цялостен ремонт на вашия дом или офис

осветление
Здравко Бенковски - инженер с 5 годишен опит в сферата на строителството

За фирмата

’’Здрав Стил 80” е една от новите, но бързо развиващи се компании на българския пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от строителни услуги за дома, офисa и/или магазина. Приоритетни за нас са ремонтните дейности, довършителните работи и монтажите в различни сфери на строителството, сред които сухо строителство (гипсокартон), топлоизолации, мазилки, боядисване и лепене на тапети, обръщане на прозорци и врати, ел. инсталации и СОД, редене на плочки и паркет и други. Разполагаме с богат набор от професионални машини и инструменти, а екипът ни е съставен от специалисти с опит в различните области на строителството. Ние откриваме и задоволяваме всяка потребност в областта на цялостния ремонт на вашия дом или офис – от проектирането, през доставянето на продуктите и монтирането им, до последващата експлоатация. За всичко това работим с верни и утвърдени на българския пазар партньори.

За нас всеки клиент е важен, затова можем да гарантираме на всеки, който работи с нас, че ще получи високоефективни, сигурни и надежни услуги.

инж. Здравко Бенковски – Управител на ’’Здрав Стил 80” Възпитаник на Русенски университет "Ангел Кънчев", специалност Електротехника и електрообзавеждане. Дългогодишният му опит в сферата на строителството преминава в работа за няколко водещи в сектора компании, благодарение на които е придобил и утвърдил умения в различни ремонтни дейности като електроизграждане, шпакловане и боядисване, изпълнение на сухо строителство (гипсокартон), полагане на замазки, иззиждане и облицовка на камини, редене на ламиниран паркет и други. Професионалният му път преминава и през изграждане и поддръжка на верига магазини GLOBUL и GERMANOS.

Управител: Здравко Бенковски
gsm: 0898 530 835 и 0898 47 06 77
e-mail: zdravstil80@abv.bg
изпратете запитване

Boro Теразид Knauf Ytong Oikos Vidima опънати тавани Bonita