Здрав Стил 80 ЕООД

Цялостен ремонт на вашия дом или офис

осветление
Бояджийски услуги и тапети

Сред нашите приоритети са шпакловането и боядисването на различни битови, търговски и индустриални обекти. На нашите клиенти предлагаме както външно, така и вътрешно боядисване (с латексни, акрилни или алкидни бои и лакове), ръчно или с професионална машина.

Сред предимствата на тапетите са, че те придават на помещението уют и топлина, а освен това са добри изолатори на студа и шума. За тези от вас, които са избрали именно тапетите за декорация на своя дом или офис, ние сме готови да осигурим комплексно обслужване, включващо подготвителните операции (сваляне на тапети, сваляне на стара шпакловка, сваляне на постна или блажна боя, подготовка на стените с фина шпакловка и тяхното грундиране) и същинските работи по оразмеряване, спазване на шарката на тапетите, оформяне на ъгли и отсичане.

Примери за бояджийски услуги и тапети
Бояджийски услуги и тапети Боядисване и тапети Боядисване и тапети Бояджийски услуги и тапети Бояджийски услуги и тапети Бояджийски услуги и тапети Боядисване и тапети Боядисване и тапети Бояджийски услуги и тапети Бояджийски услуги и тапети Тапети и бояджийски услуги Тапети и боядисване Тапети и боядисване Боядисване Боядисване Боядисване

контакт

Свържете се с нас на следните телефони или ни изпратете запитване


Управител: Здравко Бенковски
gsm: 0898 530 835 и 0898 47 06 77
e-mail: zdravstil80@abv.bg

Boro Теразид Knauf Ytong Oikos Vidima опънати тавани Bonita