Здрав Стил 80 ЕООД

Цялостен ремонт на вашия дом или офис

осветление
Топлоизолации

Топлоизолацията е метод за нанасяне на специален допълнителен слой (състои се от експандиран полистирол /EPS/, екструдиран полистирол /XPS/ или минерална вата), който увеличава съпротивлението на топлопреминаването и по този начин сградата диша отвътре-навън, като в същото време пропускливостта отвън-навътре е нулева.

При изграждането на топлоизолационни системи се използва напълно свойството на стената да акумулира топлина и същевременно не съществува никаква опасност от повреждане на конструкцията на сградата, причинено от температурните промени. Топлоизолацията е един от задължителните елементи на съвременното строителство. Ето защо ние Ви предлагаме качествена топлоизолация, която има редица предимства, най-важното от които е, че тя подобрява топлинния комфорт на сградата. Изградената от нас топлоизолационната система притежава допълнителен шумоизолиращ ефект, като наред с това тя значителното намалява вашите разходи за отопление през зимата, а през лятото предотвратява жегите. И не на последно място чрез санирането на вашата сграда ние разрешаваме редица досадни проблеми, свързани с конденз и мухъл по стените, течове от съществуващи фуги и пукнатини и други.

Препоръчваме топлоизолирането най-вече на панелни жилища и сгради, които са изградени от бетон, а както всички знаем бетонът е лош изолатор. По желание на клиента завършващият слой на външната фасадна топлоизолация можем да го направим както с боя, така и с различните видове мазилки или облицовки от камък (естествен или изкуствен). По този начин сградата освен че се предпазва от климатичните промени, също така се и декорира. Сред асортимента от нашите услуги са и подробни консултации относно моделите и марките на топлоизолационни материали, с които ще санираме Вашата сграда. Освен това се ангажираме и с доставката на плоскостите, лепилата, боите, мазилките и всички останали необходими средства и материали за изграждане на топлоизолационната система.

Примери за топлоизолации
топлоизолации топлоизолации

контакт

Свържете се с нас на следните телефони или ни изпратете запитване


Управител: Здравко Бенковски
gsm: 0898 530 835 и 0898 47 06 77
e-mail: zdravstil80@abv.bg

Boro Теразид Knauf Ytong Oikos Vidima опънати тавани Bonita